تسلا برای نمایش قدرت و سرعت سایبر بیست، ویدیویی نمایش داد که در آن ماشین در حالی که یک پورشه ۹۱۱ را یدک می‌کشد با یک پورشه ۹۱۱ مسابقه داده و برنده می‌شود.

وانت ضد گلوله تسلا هم قیمت تویوتا هایلوکس کارکرده در ایران/تصاویر 
کلانشهر: بالاخره بعد از مدت‌ها اولین سری وانت سایبرتراک به مشتریان این محصول در آمریکا تحویل داده شد.


ایلان ماسک مدیر تسلا در مراسم تحویل این وانت گفت که با آمدن سایبرتراک چهره خیابان‌های آمریکا برای همیشه تغییر خواهد کرد.
تسلا می‌گوید طراحی و مهندسی وانت‌ها در هفتاد‌ سال گذشته تقریبا تغییری نکرده و این شرکت می‌خواست وانتش را با نگاهی تازه طراحی کند.


قوی‌ترین مدل این وانت سایبر بیست است که سه موتور الکتریکی با حداکثر توان ۸۴۵ اسب بخار توان دارد.

صفر تا صد این وانت خاص نیز فقط ۲.۶ ثانیه است.


برای اولین بار در صنعت خودرو بدنه ماشین با آلیاژی ویژه از فولاد ضد زنگ ساخته شده است. استفاده از این فلز در بدنه باعث محکم شدن ماشین شده است. تسلا با پخش ویدیویی در مراسم هفته گذشته نشان داد که بدنه سایبرتراک ضد گلوله است.


فولاد ضدزنگ آنقدر محکم است که فرم دادن به آن آسان نیست و این یکی از دلایلی است که باعث نامتعارف بودن طرح ماشین شده است. انتخاب این فلز باعث شد تا برخی از تحلیلگران درباره ممکن بودن تولید انبوه سایبرتراک تردید داشته باشند.

تسلا برای نمایش قدرت و سرعت سایبر بیست، ویدیویی نمایش داد که در آن ماشین در حالی که یک پورشه ۹۱۱ را یدک می‌کشد با یک پورشه ۹۱۱ مسابقه داده و برنده می‌شود.

جالب است بدانید که قیمت این وانت از ۶۰ هزار و ۹۹۰ دلار شروع می‌شود که به پول ایران حدودا معادل ۳ میلیارد تومان است.

با چنین مبلغی در ایران می‌توان یک تویوتا هایلوکس کارکرده خرید.

نظر شما:

security code